top of page

Te adoptosh nje qen nga arsa

Kristi dhe Top Channel ishin me ARSA dhe u njohen nga afer me procedurat e adoptimit te qenve per te cilet kujdeset organizata. Ju ftojme te ndiqni kroniken plot dashuri per nje teme shume te rendesishme per qenushet qe shperfillen cdo dite Njerezit paragjykojne ne dashuri, 4putroshet asnjehere! #Adopto


1,041 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page