top of page

Plotesimi i ketij formulari nuk eshte garanci qe ju do te adoptoni nga ARSA. Procedurat e adoptimit mund te parashikojne edhe nje interviste me nje perfaqesues te ARSA. Eshte i nevojshem dakordesimi juaj me kushtet e adoptimit.

 

Shkarkoni dhe plotesoni formularin me poshte dhe dergojeni me email. Nje perfaqesues i ARSA do ju kontaktoje per me tej.

bottom of page