top of page
na ndihmo ti japim fund vuajtjeve
tË kafshËve tË rrugËs nË shqipËri

Çdo histori e nje kafshe te shpetuar ka kostot e saj. Shpenzimet me te cilat perballemi jane te shumta dhe cdo vlere e dhuruar eshte nje ndihme e madhe per ne. ju mund te sponsorizoni nje mace ose qen per nje nga sherbimet e listuara ose te dhuroni nje vlere te lire sipas deshires tuaj. asnje ndihme nuk eshte e vogel!

57546499_407896603368751_358680086475859
56869913_796617950707322_306987852107035
bottom of page