top of page

Qëllimi i Animal Rescue Albania (ARSA) është të veprojë lidhur me të drejtat e kafshëve në Shqipëri, përmes lobingut, mbrojtjes, denoncimit dhe edukimit. ARSA synon konsolidimin e ligjit aktual në Kodin Penal dhe implementimin e plotë dhe në mënyrë të drejtë të ligjit për mirëqenien dhe mbrojtjen e kafshëve në Shqipëri.

REGJISTRO NJE KAFSHE
NE REGJISTRIN KOMBETAR TE KAFSHEVE TE SHOQERIMIT

 

KY PROJEKT VJEN SE SHPEJTI

publiko nje KATERPUTROSh
te humbur ne faqen e kafsheve te humbura/gjetura

 

KY PROJEKT VJEN SE SHPEJTI

"Madhështia dhe progresi i një kombi mund të gjykohen nga mënyra sesi ky komb i trajton kafshët" - Mahatma Gandhi

bottom of page