top of page

10 Kotelet - Tirane

10 Kotelet - Tirane

Plot 10 kotele nga tre mama te ndryshme te lene ne rruge.

Pas oreve te gjata ne pritje ne klinike me shpresen qe dikush do e hapte deren per to me ne fund arritem ti sistemojme sa per sot.

Por kemi nevoje per shume ndihme per qumesht pluhur konserva per kotele strehime adoptime.

Vetem ne dy dite sot dhe dje jane mare ne ngarkim nje mami mace dhe 13 kotele pervec atyre qe kemi tashme ne ngarkim.

🛑Kerkojme vullnetare per strehim
🛑Kerkojme vullnetare per te ndjekur adoptimet
🛑Kerkojme vullnetare qe dijne te ushqejne kotele me biberon
🛑Ndihme me konserva, kokrra per kotele, rere dhe qumesht pluhur e biberon per kotele jetime.
🛑Pelena shtroje per nderrimin e bebave

Faleminderit Romines Patrizias dhe Armandes qe bene te mundur shpetimin e tyre.
Ades Bores dhe Ines per strehimin e kujdesin♥️

Nese mund te ndihmoni sadopak +355676538922

Paypal:donationsarsa@gmail.com

Nr i llogarise : Raiffeisen Bank, Animal Rescue Albania, ARSA
IBAN Lek : AL96202110370000000001288664 ALL
IBAN EUR :
AL 81202110370000000011288664 EUR
Swift : SGSBALTX
Kutia e donacioneve pranë Klinikës veterinare O&B VET CLINIC në bllok përballë lokalit Çadra.

bottom of page